iMeasureiMeasure is een Environmental Monitoring Systeem volgens de laatste technologie, waarbij diverse grootheden kunnen worden gecombineerd in een meetmodule, de iMaxi of Novus. Daarnaast bieden de iMeasure Novus en de iBird tal van mogelijkheden in diverse situaties. Het systeem is eenvoudig toegankelijk voor meerdere gebruikers tegelijkertijd met een aparte login. Er worden geen extra kosten berekend voor viewing stations (clients) en/of extra users. 

De meetdata kan worden geraadpleegd op ieder apparaat dat verbinding heeft met het internet, zoals smartphones (iOS en Android), tablets of een PC die beschikt over een internet browser, zoals Safari, Google Chrome of Firefox.

Alarmen kunnen direct worden gestuurd naar een (optionele) lichttoren met 5 verschillende kleuren voor aanduiding van de status: alles OK, voor-alarm, alarm, technisch alarm en geen verbinding met de cloud server. Alarmen kunnen ook worden verzonden naar een smartphone, hierbij wordt gebruik gemaakt van het berichten centrum, waarmee de alerts gratis zijn in tegenstelling tot SMS-alerts, waar deze altijd betalend zijn. Het systeem heeft een volledige audit trail. Rechten kunnen op user niveau (operator, supervisor, manager etc) worden geconfigureerd in de software. Hiermee kan op user niveau worden bepaald welke sensoren zichtbaar zijn binnen de facility en of de user alarmen bevestigen of niet. Het platform wordt op maat geconfigureerd, zodat er geen extra kosten zijn voor het plaatsen en onderhouden van een lokale server. De beveiliging van het systeem is gegarandeerd door de sterk beveiligde servers.

In de productieomgeving is het belangrijk dat de omgevingsfactoren continu gemeten en gecontroleerd worden. Factoren als temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid zijn bijvoorbeeld cruciaal om het productieproces ongestoord en veilig te laten verlopen en de kwaliteit van het product op een hoogwaardig niveau te houden. Niets is duurder dan afgekeurde producten.
De iMeasure van iSense it helpt u hierbij. iMeasure meet en monitort continu de omgevingsfactoren en kijkt of de grenswaarden (uw eisen) niet overschreden worden. U wordt gealarmeerd zodra er metingen afwijken en vanuit de software kunt u rapportages downloaden om de probleemsituatie snel te identificeren. Zo worden rapportages, audits en snel reageren op afwijkende waardes kinderspel.


Omdat onze sensoren zijn uitgerust met kalibratiecertificaten zijn de metingen betrouwbaar en kunt u met de software complete audits uitvoeren. Vanuit het dashboard draait u moeiteloos een auditrapport uit.

Een opluchting voor uw administratie.
 
Share our website