iClean Air Pro

iClean Air pro
 
Niet alleen is het belangrijk dat de luchtkwaliteit gemeten wordt, maar wat te doen wanneer de lucht kwaliteit in de ruimte onvoldoende is?
 
Hiervoor heeft iSense it een totaalconcept, “iClean Air Pro”!
 
Met de iMeasure Novus wordt de luchtkwaliteit gemeten en met luchtreiniger de PURIFIAIR.620 wordt de lucht in de ruimte gereinigd.
 
Virussen en andere micro-organismen worden via zeer fijne vloeistofdeeltjes in de lucht – zogenaamde aerosolen – overgedragen. Deze kunnen langere tijd in de lucht zweven en overleven. Met het gebruik van de PURIFIAIR.620 luchtreinigers kunnen virussen en schadelijke stoffen in de omgevingslucht aanzienlijk worden gereduceerd.
 
Wat houdt het iClean Air pro in?
 
De iMeasure Novus meet de luchtkwaliteit is de ruimte; dit kan zijn een kantoor, openbare ruimte, klaslokaal, cafe, restaurant, fitness studio of misschien wel een wachtruimte bij de huisarts.
 
De iMeasure Novus meet en registreert, en met de iMeasure cloud oplossing heeft u ook nog de mogelijkheid om al uw data online op uw mobile telefoon, tablet of PC in te zien en kan u ook de historie blijven volgen tot wel 3 jaar terug.
 
De combinatie met de PURIFIAIR is uniek, niet alleen heeft u de beschikking over meetwaardes van uw ruimte, maar uw heeft ook de beschikking om bij een slechte luchtkwaliteit te acteren!
 
De PURIFIAIR.620 is een luchtreiniger met een bereik van 160 tot 620 m3 /h (5 bedrijfsniveaus) en is geschikt voor een ruimte tot ca. 100 m3 (dit komt overeen met een oppervlakte van ~ 40 m2). Met de ingebouwde hepa filters kunnen deeltjes kunnen wel deeltjesgrootte van 0,1 tot 0,3 µm worden afgevangen
 
Share our website