iMeasure Office

Goede luchtkwaliteit is cruciaal voor een veilige, prettige en gezonde werkomgeving. Wij helpen u om de luchtkwaliteit van uw werkomgeving op een intelligente en gebruiksvriendelijke manier te meten en monitoren. We registreren elke meting, verwerken deze op een intelligente manier op het iSense it dashboard en adviseren in een overzichtelijke rapportage hoe u om kunt gaan met de gemeten waarden. 

"Wij ontzorgen, u beslist."
Overal beschikbaar!
Echt rekening houden met binnen luchtkwaliteit gebeurt vaak pas nadat medewerkers klachten krijgen, zoals hoofdpijn, concentratieverlies en soms zelfs duizeligheid. Dan pas zijn organisaties wettelijk verplicht om metingen te laten uitvoeren. Deze reactieve momentopnames hebben helaas vaak weinig zin en garanderen geen verbeterde luchtkwaliteit in de toekomst. Wie proactief de luchtkwaliteit meet en monitort, kan de productiviteit verhogen. Een voorbeeld: wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat CO2 het menselijk functioneren negatief beïnvloedt. In een vergaderruimte met 10 mensen stijgt het CO2 gehalte zeer snel tot ongezonde niveaus.


Bovendien is het CO2 gehalte in de lucht een graadmeter voor de besmettelijkheid COVID-19; hoe hoger het CO2 gehalte, hoe hoger de kans op besmetting.
Om die redenen ontwikkelde iSense it de oplossing iMeasure indoor Air professional. Het in de ruimte op te hangen  toestel meet de luchtkwaliteit in uw kantoorruimtes. De gegevens worden realtime getoond op het online dashboard zodat de preventiemedewerker direct actie kan ondernemen bij afwijkende waarden. Indien gewenst kan de iMeasure Novus een alarmsignaal afgeven zodat uw medewerkers de deur of raam van het kantoor kunnen openen of een korte pauze kunnen inlassen.
Het iMeasure software platform biedt tal van mogelijkheden voor preventieadviseurs, zoals gecentraliseerde opvolging, rapportage, alarmering naar elke mogelijke dienst en subjectieve feedback van medewerkers via de app. U heeft daarmee alles letterlijk in handen om een productieve, veilige en gezonde werkomgeving te creëren.

De iMeasure indoor Air professional zijn er in drie varianten.
De Q3, Q4 of Q9 uitvoering.
De Q3 meet temperatuur, luchtvochtigheid en CO2.
De Q4 heeft daarbij nog een fijnstof meetsensor aan boord.

De Q9 sensor heeft nog een vijf aantal sensoren extra om een compleet overzicht te geven van de luchtkwaliteit.
In ieder lokaal kan ieder type sensor gebruikt worden.


De meetwaarden worden direct naar de cloudapplicatie gestuurd.
Share our website