iMeasure Healthcare & Industry

Patiëntenkamers, laboratoria, medicijnkoelkasten en operatiekamers; allemaal ruimtes onder één dak waarbinnen de omgevingsfactoren aan strenge eisen moet voldoen. Zo worden de meeste medicijnen opgeslagen in een koelkast van 8 graden Celcius, moeten vaccins bewaard worden op -70 graden Celcius en is het in een OK doorgaans 17 graden Celcius. Bovendien moet de lucht in de OK schoon zijn en weinig deeltjes (Aerosolen) bevatten om de besmettingsgraad van ziekenhuisbacteriën in te perken. Met zoveel verschillende ruimtes en zoveel verschillende eisen kan het een uitdaging zijn om de omgevingsfactoren per ruimte te controleren en op peil te houden. Toch is dit cruciaal voor goede gezondheidszorg.
Temperatuur monitoren van koelkasten


iSense it ontzorgt ziekenhuizen door de risicobeheersing van luchtkwaliteit uit handen te nemen. Onze oplossing iMeasure controleert en monitort de luchtmetingen continu. U wordt gealarmeerd zodra er metingen afwijken en vanuit de software kunt u rapportages downloaden om de probleemsituatie snel te identificeren. In het digitale dashboard kunt u in één overzicht alle kwaliteitsindicatoren van verschillende ruimtes bekijken. Bijbehorende rapportages maken het gemakkelijk om protocollen aan te passen of in te richten.
In de productieomgeving is het belangrijk dat de omgevingsfactoren continu gemeten en gecontroleerd worden. Factoren als temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid zijn bijvoorbeeld cruciaal om het productieproces ongestoord en veilig te laten verlopen en de kwaliteit van het product op een hoogwaardig niveau te houden. Niets is duurder dan afgekeurde producten.
De iMeasure van iSense it helpt u hierbij. iMeasure meet en monitort continu de omgevingsfactoren en kijkt of de grenswaarden (uw eisen) niet overschreden worden. U wordt gealarmeerd zodra er metingen afwijken en vanuit de software kunt u rapportages downloaden om de probleemsituatie snel te identificeren. Zo worden rapportages, audits en snel reageren op afwijkende waardes kinderspel.

Omdat onze sensoren zijn uitgerust met kalibratiecertificaten zijn de metingen betrouwbaar en kunt u met de software complete audits uitvoeren. Vanuit het dashboard draait u moeiteloos een auditrapport uit.Het verzamelen van chemisch afval op het lab gebeurt vaak in een gebruikt vat dat met een trechter in een zuurkast staat opgesteld in een onderbouwkast waar er weinig zicht op is.

De IMeasure modulen bewaakt de afzuigcapaciteit de luchttoevoer (beide d.m.v. onderdruk) ook rookdetectie, temperatuur, relatieve vochtigheid kan door de hardware waargenomen worden en worden gemonitord in iMeasure applicatie. 

 
Share our website